Kelab Penyokong Bola Sepak Malaysia: JERSEY BOLA MURAH!! - Kelab Penyokong Bola Sepak Malaysia

Jump to content

Toggle shoutbox Shoutbox

Malaysia Power
lipans  : (17 April 2014 - 03:11 PM) ... The committee also approved the proposal to rank the member associations based on their national teams' and clubs’ performance over last four years in AFC competitions. Thirty per cent of points will be allocated for national teams’ performances, while 70 per cent will be for the clubs’ showings.

Upon confirmation of the rankings, the countries ranked 1 to 24 will be eligible to play in the AFC Champions League. Those ranked 25 to 32 will be eligible to participate in the AFC Cup group stage, while the remaining countries ranked between 33 to 47 will be provided an opportunity to play in the AFC Cup play-off stage.
lipans  : (17 April 2014 - 10:25 AM) asian cup 2019 akan jadi 24 team. So takda alasan lagi untuk tidak layak kali ni.
lipans  : (17 April 2014 - 10:25 AM) http://www.aseanfoot...org/v2/?p=16122
Lanun.Land  : (14 April 2014 - 11:26 AM) pertukaran dengan nazmi faiz ke
lipans  : (14 April 2014 - 10:10 AM) pkns nak hazwan bakri....
Lanun.Land  : (13 April 2014 - 02:37 PM) atm semakin di landasan tepat..memburu kejuraan Liga Primer 2015
wandin07  : (12 April 2014 - 10:50 PM) x la..
Lanun.Land  : (12 April 2014 - 03:34 PM) hang baru balik larkin ke wandin?
wandin07  : (12 April 2014 - 02:02 AM) xpa2...next game lwn sabah bagi menang
wandin07  : (12 April 2014 - 02:02 AM) kalah pulak penang mlm ni..
lipans  : (10 April 2014 - 05:26 PM) Akademi Bolasepak Negara Mokhtar Dahari.
Lanun.Land  : (07 April 2014 - 04:35 PM) jom malam ni g selayang... felda vs kedah
wandin07  : (04 April 2014 - 09:58 AM) ak da balik last 2week ago.\
wandin07  : (04 April 2014 - 09:58 AM) x la..
Lanun.Land  : (02 April 2014 - 10:03 AM) wandin.. minggu ni balik penang x
Lanun.Land  : (01 April 2014 - 10:55 AM) uish kompang2
ghost  : (01 April 2014 - 10:42 AM) hehe
ghost  : (01 April 2014 - 10:41 AM) bang barney
wandin07  : (31 March 2014 - 02:37 PM) memasing sibuk kot
wandin07  : (31 March 2014 - 02:36 PM) sejuk jer...
Resize Shouts Area

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

JERSEY BOLA MURAH!!

#1
User is offline   hafiz_hassan 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 69
  • Joined: 08-February 10
Apa khabar semua HMC, kalau ada sesaper yang minat nak beli jersey-jersey bola sepak dari Liga EPL, Spanish la Liga, Italian Seria A, UEFA champions League atau World cup 2010, sila lah dtg di blog saya, macam-macam jersey ada...harga start dr rm 37.00 jer...

Khas utk HMC saya bg diskaun, beli byk lg saya bg diskaun...jom ah beli... :)

Layari laman blog di bawah:-

http://jerseyanda.blogspot.com/
0

#2
User is offline   Precinters Ultras 

  • HMC Moderator Committee
  • Group: Moderators
  • Posts: 1911
  • Joined: 04-November 07
  • LocationPRECINTERS
jersey Kelab2 Malaysia kau tak jual ke?
0

#3
User is offline   hafiz_hassan 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 69
  • Joined: 08-February 10

Precinters Ultras said:

jersey Kelab2 Malaysia kau tak jual ke?

jersey kelab-kelab malaysia, aq tgh cari supplier dia ah ni....heheheh...tp x jumpa lg...tp klu jersey kelab2 malaysia aq cari yg original ah... :)
0

#4
User is offline   faz_lampard 

  • Hulubalang
  • Group: Members
  • Posts: 306
  • Joined: 12-July 09
  • LocationIpoh Mali

hafiz_hassan said:

Precinters Ultras said:

jersey Kelab2 Malaysia kau tak jual ke?

jersey kelab-kelab malaysia, aq tgh cari supplier dia ah ni....heheheh...tp x jumpa lg...tp klu jersey kelab2 malaysia aq cari yg original ah... :)


jangan jual jersi x ori tuk kelab2 malaysia .. kita kene bantu dorg .. kelab luar xpe .. sbb kelab luar x best
0

#5
User is offline   BOYAKHITAM 

  • HMC Moderator Committee
  • Group: Moderators
  • Posts: 3575
  • Joined: 22-July 08
  • Locationsungei sarawak stadium
jersi pasukan negeri kat Malaysia ada tak?
0

#6
User is offline   Kehek 

  • Budak Baru Belajo
  • Group: Members
  • Posts: 2150
  • Joined: 22-July 09
  • LocationKELANG!

faz_lampard said:

hafiz_hassan said:

Precinters Ultras said:

jersey Kelab2 Malaysia kau tak jual ke?

jersey kelab-kelab malaysia, aq tgh cari supplier dia ah ni....heheheh...tp x jumpa lg...tp klu jersey kelab2 malaysia aq cari yg original ah... :)


jangan jual jersi x ori tuk kelab2 malaysia .. kita kene bantu dorg .. kelab luar xpe .. sbb kelab luar x best


setuju!
pegi mampos kelab luar.
aku lebih rela beli jersi kedah original dari beli jersi kelab luar copy.
0

#7
User is offline   BOYAKHITAM 

  • HMC Moderator Committee
  • Group: Moderators
  • Posts: 3575
  • Joined: 22-July 08
  • Locationsungei sarawak stadium

Kehek said:

faz_lampard said:

hafiz_hassan said:

Precinters Ultras said:

jersey Kelab2 Malaysia kau tak jual ke?

jersey kelab-kelab malaysia, aq tgh cari supplier dia ah ni....heheheh...tp x jumpa lg...tp klu jersey kelab2 malaysia aq cari yg original ah... :)


jangan jual jersi x ori tuk kelab2 malaysia .. kita kene bantu dorg .. kelab luar xpe .. sbb kelab luar x best


setuju!
pegi mampos kelab luar.
aku lebih rela beli jersi kedah original dari beli jersi kelab luar copy.



sama... ko tgk avatar aku....aku ada beli juga....tu kwn aku punye saiz xxl...dia beli home n away...
satu RM80 utk baju saje...


tp aku heran knp sejak seminggu nie.....
byk betol promosi jersi kuar hari hari.....satu org buat satu topik,hehehehe..
tak lama penoh jer dgn penjual jersi......

ok...kalo nak beli jersi Sarawak....rajinkan diri utk gi ke: viewtopic.php?f=32&t=3559
0

#8
User is offline   faz_lampard 

  • Hulubalang
  • Group: Members
  • Posts: 306
  • Joined: 12-July 09
  • LocationIpoh Mali
[quote name="faz_lampard"] [quote name="hafiz_hassan"] [quote name="Precinters Ultras"]jersey Kelab2 Malaysia kau tak jual ke?[/quote]
jersey kelab-kelab malaysia, aq tgh cari supplier dia ah ni....heheheh...tp x jumpa lg...tp klu jersey kelab2 malaysia aq cari yg original ah... :)[/quote]

jangan jual jersi x ori tuk kelab2 malaysia .. kita kene bantu dorg .. kelab luar xpe .. sbb kelab luar x best[/quote]

setuju!
pegi mampos kelab luar.
aku lebih rela beli jersi kedah original dari beli jersi kelab luar copy.[/quote]

aku sokong.. x gune kita pakai jersi kelab luar .. x bangga langsung ..
aku sanggup beli jersi selangor ori dari jersi Man u(tah kelab mana ni aku x tau .. main ckp je)
0

#9
User is offline   Gozal99 

  • Bendahara
  • Group: Members
  • Posts: 5108
  • Joined: 17-June 08
  • LocationSepang
aku nk jersi korea utara shj. sbb semangat komunis.

klu stakat jersi epl dan negara2 yg dh ckp bgs utk org tak sedar diri dia malaysia menyokong, apit sila lock topik ini. ;D
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users