Kelab Penyokong Bola Sepak Malaysia: Lotto Italia - Kelab Penyokong Bola Sepak Malaysia

Jump to content

Toggle shoutbox Shoutbox

Malaysia Power
lipans  : (17 April 2014 - 03:11 PM) ... The committee also approved the proposal to rank the member associations based on their national teams' and clubs’ performance over last four years in AFC competitions. Thirty per cent of points will be allocated for national teams’ performances, while 70 per cent will be for the clubs’ showings.

Upon confirmation of the rankings, the countries ranked 1 to 24 will be eligible to play in the AFC Champions League. Those ranked 25 to 32 will be eligible to participate in the AFC Cup group stage, while the remaining countries ranked between 33 to 47 will be provided an opportunity to play in the AFC Cup play-off stage.
lipans  : (17 April 2014 - 10:25 AM) asian cup 2019 akan jadi 24 team. So takda alasan lagi untuk tidak layak kali ni.
lipans  : (17 April 2014 - 10:25 AM) http://www.aseanfoot...org/v2/?p=16122
Lanun.Land  : (14 April 2014 - 11:26 AM) pertukaran dengan nazmi faiz ke
lipans  : (14 April 2014 - 10:10 AM) pkns nak hazwan bakri....
Lanun.Land  : (13 April 2014 - 02:37 PM) atm semakin di landasan tepat..memburu kejuraan Liga Primer 2015
wandin07  : (12 April 2014 - 10:50 PM) x la..
Lanun.Land  : (12 April 2014 - 03:34 PM) hang baru balik larkin ke wandin?
wandin07  : (12 April 2014 - 02:02 AM) xpa2...next game lwn sabah bagi menang
wandin07  : (12 April 2014 - 02:02 AM) kalah pulak penang mlm ni..
lipans  : (10 April 2014 - 05:26 PM) Akademi Bolasepak Negara Mokhtar Dahari.
Lanun.Land  : (07 April 2014 - 04:35 PM) jom malam ni g selayang... felda vs kedah
wandin07  : (04 April 2014 - 09:58 AM) ak da balik last 2week ago.\
wandin07  : (04 April 2014 - 09:58 AM) x la..
Lanun.Land  : (02 April 2014 - 10:03 AM) wandin.. minggu ni balik penang x
Lanun.Land  : (01 April 2014 - 10:55 AM) uish kompang2
ghost  : (01 April 2014 - 10:42 AM) hehe
ghost  : (01 April 2014 - 10:41 AM) bang barney
wandin07  : (31 March 2014 - 02:37 PM) memasing sibuk kot
wandin07  : (31 March 2014 - 02:36 PM) sejuk jer...
Resize Shouts Area

  • (4 Pages) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Lotto Italia

#1
User is offline   anuar7282 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 137
  • Joined: 15-September 08
  • LocationAmpang
Salam sumer...

Kepada sesiapa yg berminat ngan produk keluaran Lotto, x kiralah nk baju ker, jersi ke, kasut futsal, boot bola, bola padang futsal dan mcm2 lagilah... boleh hubungi saya pasal saya ni keje kt lotto.
kalau nk baju yg ref FAM pakai tu pun boleh gak pasal kitorang mmg sponsored reff FAM pun...hehehe

yg pasti harga menarik untuk member2 harimau malaya...


untuk team order or corporate order pun boleh...
kalu kedai sukan pun bolen nk wat order psl sy jaga corporate sale kat lotto nih...

pepe hal leh email me at anuar.alias@gmail.com
0r phone at 0176323630 or leh dtg ke showroom lotto kat PJ ni jer... ;D
0

#2
User is offline   skyjuice 

  • Administrator
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 2340
  • Joined: 12-June 10
  • LocationKuala Lumpur
anuar kalau baju ref tu sepasang berapa harga ek? rare tu kalau pakai pergi stadium hahaha
0

#3
User is offline   ultramanzye 

  • HMC Moderator Committee
  • Group: Moderators
  • Posts: 2261
  • Joined: 08-July 08
  • LocationCity of CATS
anuar..baju ref dengan logo FAM sekali brapa? ada ref dari persatuan bola sepak sarawak tanya kat aku... harga market berapa?
0

#4
User is offline   anuar7282 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 137
  • Joined: 15-September 08
  • LocationAmpang

ultramanzye said:

anuar..baju ref dengan logo FAM sekali brapa? ada ref dari persatuan bola sepak sarawak tanya kat aku... harga market berapa?


Market price for :-

1) Referee Jersey with FAM logo ( RM64.90 )
2) Referee Jersey without FAM logo ( RM59.90 )
3) Referee Short ( RM 45.90 )

Kalau reff tu nk order minimum 12 helai, leh dapat diskaun 30%, kalau lagi byk order, lagi byklah diskaun dia.
0

#5
User is offline   anuar7282 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 137
  • Joined: 15-September 08
  • LocationAmpang

skyjuice said:

anuar kalau baju ref tu sepasang berapa harga ek? rare tu kalau pakai pergi stadium hahaha


hahaha... kalu member2 HarimauMalaya leh dpt special rate... hehehe... kalu market price mcm kt atas, untuk ko jan aku bg RM40 ngan logo FAM, xde Logo RM35....staff buy price...heheh... ;)
0

#6
User is offline   anuar7282 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 137
  • Joined: 15-September 08
  • LocationAmpang
Antara contoh baju reff.... actually ada 5 colour, tp ni yg sample colour jer lah...
sebagai rujukan...

Posted Image

Posted Image

Posted Image
0

#7
User is offline   ultramanzye 

  • HMC Moderator Committee
  • Group: Moderators
  • Posts: 2261
  • Joined: 08-July 08
  • LocationCity of CATS
Anuar, ko bagi no akaun company ke personal kat aku.. maybe after Raya ada tempahan jersi or jersi pengadil.. ada ramai pengadil yang nak beli baju ref tapi diaorang kena tunggu keputusan peperiksaan pengadil futsal kelas 3 kebangsaan baru dapat tentukan diaorang boleh beli yang ada logo FAM (untuk calon pengadil yang lulus) or baju pengadil kosong (untuk calon yang gagal tapi lulus ujian pengadil peringkat negeri kelas 3).

anyway..kalalu ader jersi rare design ke, kasut futsal ke bleh gak bagi harga kat saya mana tau bleh promote kat team-team futsal di sekitar Kuching.. my email zaifulizan@gmail.com

tq geng!
0

#8
User is offline   anuar7282 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 137
  • Joined: 15-September 08
  • LocationAmpang

ultramanzye said:

Anuar, ko bagi no akaun company ke personal kat aku.. maybe after Raya ada tempahan jersi or jersi pengadil.. ada ramai pengadil yang nak beli baju ref tapi diaorang kena tunggu keputusan peperiksaan pengadil futsal kelas 3 kebangsaan baru dapat tentukan diaorang boleh beli yang ada logo FAM (untuk calon pengadil yang lulus) or baju pengadil kosong (untuk calon yang gagal tapi lulus ujian pengadil peringkat negeri kelas 3).

anyway..kalalu ader jersi rare design ke, kasut futsal ke bleh gak bagi harga kat saya mana tau bleh promote kat team-team futsal di sekitar Kuching.. my email zaifulizan@gmail.com

tq geng!


ok...xder hal.... so kiranya ko leh jd agent lotto kat Serawak la.... papehal nnti aku contact ko by email...
0

#9
User is offline   anuar7282 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 137
  • Joined: 15-September 08
  • LocationAmpang
Festive Collection 2008

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image
0

#10
User is offline   ultramanzye 

  • HMC Moderator Committee
  • Group: Moderators
  • Posts: 2261
  • Joined: 08-July 08
  • LocationCity of CATS

anuar7282 said:

ok...xder hal.... so kiranya ko leh jd agent lotto kat Serawak la.... papehal nnti aku contact ko by email...


InsyAllah no prob..tapi kat Sarawak siapa jugak (kedai sukan/personal) yang dah jadi agent Lotto berdaftar?
0

#11
User is offline   anuar7282 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 137
  • Joined: 15-September 08
  • LocationAmpang

ultramanzye said:

anuar7282 said:

ok...xder hal.... so kiranya ko leh jd agent lotto kat Serawak la.... papehal nnti aku contact ko by email...


InsyAllah no prob..tapi kat Sarawak siapa jugak (kedai sukan/personal) yang dah jadi agent Lotto berdaftar?


walau pun lotto penah di pakai oleh team sarawak, tp kt sarawak ngan sabah masih belum ada lotto nyer agent.... sales person kat lotto ada 6 org jer.... 4 org jaga region utara, selatan, pantai timur dan tgh dan 2 org lagi corporate sale termasuk saya yg akan monitor sale seluruh malaysia..
so kalu u berminat u leh wat benda ni as part timer..
0

#12
User is offline   ultramanzye 

  • HMC Moderator Committee
  • Group: Moderators
  • Posts: 2261
  • Joined: 08-July 08
  • LocationCity of CATS
No prob bro...tq..emailkan prosedur application sebagai agent. InsyAllah saya akan jalankan :)
0

#13
User is offline   anuar7282 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 137
  • Joined: 15-September 08
  • LocationAmpang

ultramanzye said:

No prob bro...tq..emailkan prosedur application sebagai agent. InsyAllah saya akan jalankan :)


ok... good luck to you...
0

#14
User is offline   ashazwan17 

  • Rakyat Jelata
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 28-September 08
membe2 aku mnat gle boot bola lotto ni.aku nk tnya hang..leh x bg harga spcl kt aku,so aku leh tlk kt dorg.nti bg kt ak gambar boot tu n harga yg bleh hang bg.sent kt email aku ye,ashazwan17@yahoo.com or msg/call wan-0148809616.
0

#15
User is offline   ashazwan17 

  • Rakyat Jelata
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 28-September 08
adidas predator (ORIGINAL).masih baru.aku beli bulan Ogos 2008 ni.aku jual sebab xde duit daa..harga ni aku tolak kt korg RM 300.sebelum ni RM350.klu korg tgk kt btik RM700.harga leh runding lg.klu mnat sms/call aku-wan,0148809616.saiz 10 ksut ni.

Attached File(s)


0

#16
User is offline   ashazwan17 

  • Rakyat Jelata
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 28-September 08
view lain...

Attached File(s)


0

#17
User is offline   anak_badak 

  • Hulubalang
  • Group: Members
  • Posts: 353
  • Joined: 03-October 08

ultramanzye said:

No prob bro...tq..emailkan prosedur application sebagai agent. InsyAllah saya akan jalankan :)


wah.....cam ni aku pun nak jd agent part-time la kat Ranau, Sabah. e-mel detail kat alyrd@ly-mon.com

aku minat sngt dgn jenama lotto ni.... terutama kasut bola... dolu kasut leader hitam logo putih paling aku suka..perghh.... skrg dah takder jual aku tgk kat kedai².....
O0
Posted Image
0

#18
User is offline   anuar7282 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 137
  • Joined: 15-September 08
  • LocationAmpang

anak_badak said:

ultramanzye said:

No prob bro...tq..emailkan prosedur application sebagai agent. InsyAllah saya akan jalankan :D


wah.....cam ni aku pun nak jd agent part-time la kat Ranau, Sabah. e-mel detail kat alyrd@ly-mon.com

aku minat sngt dgn jenama lotto ni.... terutama kasut bola... dolu kasut leader hitam logo putih paling aku suka..perghh.... skrg dah takder jual aku tgk kat kedai².....
:D


xde hal....
kasut yg ko mention tu aku rasa ada lagi stock kat gudang HQ ni... kalu nk jgn malu2...
0

#19
User is offline   SK_Bersatu 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 95
  • Joined: 22-September 08
  • LocationIpoh, Perak
Salam semua,

Wah kasut ko kat RM700..diskaun RM400..

Nanti aku leh tgk..huhu..

Anuar..ko ade jual 1 set Jersi (One Team - Baju,Seluar& Stokin), nak tanye brape harga?
0

#20
User is offline   anuar7282 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 137
  • Joined: 15-September 08
  • LocationAmpang

SK_Bersatu said:

Salam semua,

Wah kasut ko kat RM700..diskaun RM400..

Nanti aku leh tgk..huhu..

Anuar..ko ade jual 1 set Jersi (One Team - Baju,Seluar& Stokin), nak tanye brape harga?



ada la... mcm2 ada... kalu untuk team baru biasa kitorang bagi pakej
Jersi - 15 helai
Seluar - 15 helai
Stokin - 15 Pasang
RM850 sahaja..... ( percuma bola lotto sebiji)
Jersi keeper lain Harga, kalu nk keeper sekali tambah RM35 aje
0

Share this topic:


  • (4 Pages) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users